Stona de Cel Cosmètics

Cosmética natural artesana

Anar a la Botiga On-line

La nostra botiga a Mollet de Vallès

Si vols visitar la nostra botiga, ens trobaràs a Mollet de Vallès.

T'oferim una àmplia gamma de productes naturals, propis i de proximitat. La botiga compta amb diferents seccions de productes de primera qualitat i elaboració artesanal: cosmètica natural, sabons artesans, productes de termoteràpia, articles de regal, detalls per a esdeveniments, casaments, batejos, etc.

T'atendrem de forma personalitzada, prestant sempre atenció a les teves necessitats i amb l'experiència que ens brinden els més de 10 anys de tracte directe amb el client. Disposem de productes propis i d'altres marques de reconegut prestigi i qualitat.

Fires i mercats

Stona de Cel és present a les fires més importants d'artesania per apropar els seus productes als seus clients de tots els racons de Catalunya.

Durant l'any, en moltes poblacions de Catalunya s'organitzen fires i mercats de diferents temàtiques i Stona de Cel serà present oferint la seva cosmètica natural, sabons artesans, coixins de termoteràpia, i molts productes més.

Veure el calendari de fires i mercats en què participem.

Vine a visitar-nos i coneix els nostres productes!

El Nostre equip

Experts en el que fem

Ferran

Micaela

Dietista i nutricionista

Amb una dilatada experiència en el camp de l'alimentació i nutrició, ajudant a les persones a aconseguir els seus objectius mitjançant una alimentació equilibrada.

Pepi

Responsable de vendes

Amb formació en el camp de la sanitat i, àmplia dedicació al món de la bellesa i estètica. Actualment és la responsable de vendes i bon funcionament de la botiga.

0